Business Development

Zorg voor meer efficiëntie, meer rendement en meer business

Voor FLIGHT is Business Development het ontwikkelen van business om de toegevoegde waarde van de organisatie richting eindklant verder te verhogen. Dat doen we door de effectiviteit en het rendement van de activiteiten te verhogen op het vlak van communicatie, commercie en leiderschap. FLIGHT laat uw organisatie excelleren.

Methodiek

FLIGHT fungeert daarbij als procesbegeleider van verandering. In die verandering spelen uw eigen mensen een grote rol. Wanneer zij er immers niet in geloven, gebeurt er niets. Het verschil wordt gerealiseerd door de bestaande patronen te doorbreken. Onze werkwijze helpt de veranderingen te verankeren, zodat uw mensen na ons vertrek zélf het verschil maken: in hun rol, in de markt en in het resultaat. Hiervoor zetten wij de volgende activiteiten in:

FLIGHT Training.De trainers van FLIGHT geven uw mensen de attitude en vaardigheden die ze nodig hebben om de doelstellingen van uw organisatie te realiseren. Meer over training FLIGHT Consulting.FLIGHT helpt organisaties met het effectiever uitvoeren van hun taak op een manier die aansluit bij de ontwikkelrichting van de organisatie. Meer over consulting FLIGHT Coaching.FLIGHT helpt verantwoordelijke professionals bij het realiseren van hun groei en doelen. Hierbij staan Attitude, Instrumenten en Vaardigheden centraal. Meer over coaching

Development Plus

Development plus is dé oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan de juiste professionals, met de juiste attitude, kennis en vaardigheden. FLIGHT professionals hebben de door u gewenste opleiding, zijn gedreven en beschikken over de competenties die u nodig heeft om uw uitdagingen te realiseren. Development Plus combineert training, consulting en coaching met werving & selectie. Meer weten over Development Plus?

Deze post is ook beschikbaar in: Engels

Comments are closed.