Referenties

Hartelijk dank voor de trainingen die je in de afgelopen 3 jaar voor ons hebt verzorgd. Als Legal & General zijn we zeer tevreden met de resultaten die zijn bereikt met het consultative selling concept.
Onze Sales organisatie heeft mede dank zij jou een mooie kwalitatieve stap kunnen maken in de afgelopen periode.

Michel van Dam,  Commercieel Directeur Legal & General

In de trainingen werd gewerkt aan een eenduidigere aanpak van klantenbenadering. Deze was afgestemd op de markt en onze positie hierin. Door scherp in te zoemen op ons individueel gedrag houdt Bart ons een spiegel voor waarin het zichtbaar wordt waar je verbeterpunten liggen. Vervolgens helpt hij met praktische tips en oefeningen zodat je aan deze punten kan werken. Kortom voor mij absoluut toegevoegde waarde in de ontwikkeling van mijzelf en het verkoopteam en daarmee voor onze organisatie.

Klaas uit de Bosch, Salesmanager Buisman

Bart luister naar een organisatie zoals een dokter met zijn stethoscoop een patiënt beluisterd. Deskundig, betrokken en aandachtig. Zijn analyses van ons architectenbureau, communicatie-training en persoonlijke feed-forward vinden bij ons daarom een vruchtbare bodem. Dat leidt per direct tot concrete resultaten in de vorm van betere, betekenisvolle en effectievere contacten tussen klanten en werknemers. De organisatie voelt zich een stuk beter

Bas Liesker, Heren 5

Wij kijken met grote tevredenheid terug op de diverse trainingen die onze binnen- en buitendienst hebben gevolgd bij Flight. De praktijkgerichte en soms confronterende aanpak dringt door bij de deelnemers en zij worden door de goede opbouw van de training met behapbare stappen meegenomen in een persoonlijk verbetertraject in sales en communicatie. Dit heeft aantoonbaar bijgedragen aan de verdere groei en professionalisering van ons team en bedrijf.

Paul Möller,  Directeur Allianz Inkomensverzekeringen

We thoroughly enjoyed the Flight training. By any measure you are effective speakers and educators. I Personally appreciated the approach to anticipating end-users’ intents and I am grateful for the time and effort you took to share your thoughts and experiences with us. I believe we can benefit immediately from the methods suggested and the enthusiasm is really contagious. Congratulation and many thanks for a job well done!

Hans van Neijenhof, Sales Director Asia Pacific at Morgan-Mils

Flight adviseert ons op het gebied van planning en doelgericht werken, dit bestaat onder andere uit ondersteuning op het gebied van organisatie en management.
Diverse training hebben ons naar een hoger sales en dus rendementsniveau gebracht. Flight kan zich goed inleven in de praktijk, het is duidelijk dat ze zeer ervaren zijn, dit komt ook naar voren in de diverse praktijkvoorbeelden.

Mathijs de Vries, Countrymanager ODLO Sportswear N.V.

Flight helpt ons sales team bij het veranderproces dat plaatsvindt na een overname. Door de diversiteit aan trainingservaring weet Flight de juiste snaar te raken waardoor het team in beweging komt en de nieuwe “wereld” met bijbehorend salesproces geborgd wordt binnen het team.

Marja Halma, Business Unit Manager Neurology, Abbott Laboratories

De onderscheidende aanpak kenmerkt zich door niet alleen aan kennis en kunde/vaardigheden aandacht te besteden, maar daarnaast juist ook aan attitude. Inzicht in eigen gedrag en stimulering om dit gedrag effectiever te maken onderscheidt Flight qua aanpak van die van vele anderen. Deze integrale aanpak borgt daarmee een succesvolle en doelgerichte commerciële groei. Het rendement van de deelnemers neemt daarmee enorm toe.

Jack Bonnie, Regiodirecteur Allianz

Ben je op zoek naar een coach die op gepaste en directe wijze professionals uitdaagt en coacht, de wil om te veranderen aanwakkert en de juiste middelen voor het veranderings- en groeiproces biedt…neem contact op met Flight en daag hen uit.

Zoran Nikolic, EBCNederland

Flight kent een confronterende en scherpe benadering. Ze doorzien veranderprocessen en weten vanuit ervaring in diverse sectoren vernieuwende adviezen te geven.

Robert Gerritsen, Vivare

Deze post is ook beschikbaar in: Engels

Comments are closed.